Hoofd pagina    Over ons    Prijs lijsten    Foto,s    Feesten    Contact    Oma recepten

Welkom in ons restaurant:

Op deze pagina kunt u meer lezen over Restaurant "Het Posthuys" en alle dingen die wij aanbieden.

 

À la carte:

In het sfeervolle restaurant kunt u van 17.00 uur tot 21.30 uur gebruik maken van de voortreffelijke en zeer uitgebreide a-la-carte kaart.
De kaart biedt een ruime keuze aan traditionele gerechten uit de Hollandse keuken.
Onze Chef-kok en zijn team werken met dag verse producten.

Afhaal menu's:

U kunt niet alleen genieten van een hapje in ons Restaurant, maar ook afhalen is zeker mogelijk. Van maaltijden voor een persoon, tot groepen; alles is mogelijk. U kunt langskomen in het Restaurant, of ons bellen op TEL O181-375669 OF 0655054626 om een maaltijd te bestellen.

Restaurant reservering:

Heeft u een datum in gedachte? Reserveren bij Restaurant "Het Posthuys" is heel simpel. U kunt reserveren voor een tafeltje vanaf 2 personen of groepen kunt u ook bellen, (Zie contact pagina.)

Groep reservering:

Bent u met een groep mensen? Dat is geen probleem! Wij bieden voor groepen ook verschillende mogelijkheden en speciale groepskortingen, menu's en prijzen. Bent u er nog niet uit? Kom dan gerust even langs in het Restaurant en vraag naar de mogelijkheden. Voor groepen kunt u ook bellen.

Feesten en partijen:

In onze grote tweede zaal bieden wij genoeg plek aan voor de echte feestbeesten onder ons.         Verjaardagsfeestjes, jubilea vieringen, vergaderingen en zelfs bruiloften zijn allemaal mogelijk in onze zaal. Vraag vooral naar de mogelijkheden.

Zakelijk:

Bent u op zoek naar de ideale locatie om uw vergadering of bedrijfsfeest te organiseren? Neem dan contact op met ons, dan kunnen wij iets moois voor u regelen.

Barbecue:

Vanaf vijftien personen kunt u barbecueën in de tweede zaal van ons Restaurant. Niet alleen voor het (onbeperkte) vlees wordt gezorgd, naast een saladebar en verschillende salades zijn er nog veel meer mogelijkheden. Vraag vooral naar onze faciliteiten.

Steengrille:

Steengrille wordt steeds populairder. Vanaf €19,50 p.p. kunt u onbeperkt steengrille vanaf twee personen. Bij dit arrangement begint u met een lekker vers soepje vooraf, geniet u van zes soorten vlees, patatjes en verschillende bijgerechtjes; en sluit u de avond af met een heerlijk ijsje. Steengrille is ook mogelijk bij grotere groepen, maar steengrille is wel altijd op reservering.

Opening tijden Diner :                       Openings tijden Lunch:

                

.

 

Designed by A.Adriaanse | Copyright @ 2016.....By "A.Adriaanse" All Rights Reserved